Majitelé nebo provozovatelé velkokapacitních kuchyní, restaurací, cukráren, prádelen a dalších provozů, potřebují ke své činnosti celou řadu gastro vybavení v té nejvyšší kvalitě. Jen tak může být zajištěn efektivní provoz, a tudíž i kvalitní výsledek.
- Zařízení do těchto provozoven jsou vyrobenaz nerezové oceli a tím je zajištěna nejen dlouhodobá životnost, ale také bezproblémová údržba, která nebude pro personál nikterak náročná.
Díky tomu také majitel nebo provozovatel může uspořit čas i energii svých zaměstnanců. Jinou variantou mohou být zařízení ze smaltovaného plechu, který je kombinovaný s plasty.
- Pro chladící prvky jsou vždy používána ekologická chladiva.
Lednice do profesionálních provozů
Nezbytnou součástí kuchyní a v podstatě veškerých provozů, které pracují s potravinami, je gastro profesionální lednice. Díky moderním technologiím je možné pořízení kvalitních, ale zároveň cenově velice přijatelných lednic a mrazících boxů.
- Při jejich výběru je vhodné poradit se s odborníky, kteří doporučí konkrétní produkt pro danou provozovnu.
- Ne každý spotřebič je univerzální a je tedy zapotřebí vybrat přesně na míru.
- Zejména v rozpálené kuchyni v parném létě by některé přístroje nemusely pracovat k plné spokojenosti.
Sporáky jsou základem kuchyně
Základem každé profesionální kuchyně je také sporák. Moderní gastro sporáky jsou konstruovány tak, aby nejen ušetřily náklady, ale také vynikaly dlouhodobou životností a snadným používáním.
- Gastro sporák může mít celou řadu nejrůznějších podob a tím pádem také pracovat na jiném principu.
- V nabídce jsou tedy sporáky plynové (s výkonnými hořáky nebo tálový), klasický elektrický plotýnkový, moderní sklokeramický nebo indukční.
Odborné poradenství zkušených techniků můžete také využít pro možnost ideálního rozmístění veškerého zařízení vaší provozovny.